Mordförsöket

Jag är en elak ( ond ) pojk har vi få reda på. Så tänker man vadan detta ? Jo jag har försökt ha ihjäl min flickvän ? Rart ?
  Ja det började häromdan Jag var hos Sylvia allt var prima, läste lite bok kolla tv och lite diverse. Dagen försvann och vi hade lagt oss, somnat. Då vaknar jag plötsligt ifrån min dröm som var följande.

Dröm

Minns den inte så där bra men iaf.
Jag var iaf i ett fängelse och hade lyckats bli av med min så kallade snubbe som jag delade cell med. Då som ni förstår så försvan en kille och en annan kom in. Vet inte varför eller så, men vi verkade nog inte komma överens om jag gör en slutsats av de jag kommer ihåg. Det slutade med att han försöker bita mig i magen och jag kan inte få bort han. Vad gör jag då ? Jo klart jag försöker krama ihjäl han, helt boaorms inspirerat. Bra tänkt. Får då tag runt hans huvud och kramar så inibängen, för att han ska ja antagligen dö och sluta bita mig.
POFF
 - Jag vaknar -

När jag vaknar upptäcker jag också att så som jag valt att krama denna ursling i drömmer kramar jag också Sylvia. Hårt och brutalt, mindre kärleksfullt med tanke på att hon vaknar med världens chock och känner smärta kring/runt magen för jag, hennes pojkvän ( ond ) kramar så gott som ihjäl henne. Tur jag vaknade i tid.
  I fortsättningen sover jag på soffan för bådas bästa.

- Lista på läckra huvudbonader -

  • Dumstrut
  • Sombrero
  • Ushanka
  • Tyrolerhatt

Kopi Luwak

Uh yeeeah. Då var det där med julfirande över nu då, gick ju smidigt. Åtminstone för mig, trevligt  var det också att fara runt lite sådär. Frukost och klappbytning med mor min, sedan vidare till Svensson/Salevid och fixa de sista innan kalle satte igång på tvn. Tiden gick, lyckades få stömavbrott under kalle också, oväntat men som tur har man ju sett det förut. Den var snart tillbaka iaf så var lugna puckar. Lite lugn och ro sedan innan matdags sen julklappsutdelning ( med mycket rim, rättare sagt på alla klappar som ges från någon inom familjen ) roligt roligt. När jag assisterat lite kort som "tomte" där så hade jag ju faktiskt mer att göra min tidsplan var redan utom räckhåll men värt ett försök att hinna de man tänkt. 19.20 destination Åshorva och träffa på familjen Samuelsson. Mycket trevligt även där må jag säga. Klockan han även där rinna iväg mer än jag tänkt mig, fast lyckades sedan fara iväg till min kära lilla tös i Rumskulla.
  Får tacka för de klappar jag fick. Kanonbra. Hoppas de som fick av mig blev lika nöjda också.
  Juldan blev lugn, sov bort en massa av den, segade hos Sylvia och var mest slö. Emil ville ut på baluns så jag begav mig hemåt för att ta lite öl med Emilponken. --> Hämsta Sylvia --> Pumpen --> Pizza --> Hem.
  Dagarna går vidare och annandagen var här. Lugn och skön, bror och hans tösabit kom hit. Mycket trevligt. Fick även julklapps av min kära bror. Fick kaffe ( !!! ) Hur bra som helst. Kopi Luwak kaffe & Jamaica Blue Mountain.



KOPI LUWAK      ( Lite kort om kaffet )
Kopi Luwak, som på engelska kallas Civet Coffe, är än så länge den dyraste sorten av kaffebönor i världen. Den skördas i Indonesien, fast inte på samma sätt som andra sorters kaffe, det vill säga från kaffebuskarna. Kopi Luwak utvinns istället ur spillningen av det kattliknande djuret, indisk palmmård ( Paradoxurus hermaphroditus ), som tillhör djurgruppen palmmårdar. Palmmården äter bara de bästa sorterna av kaffebären, och efter att ha passerat djurets matsmältningssystem kan kaffebönorna plockas ur dess avföring för rengöring och rostning. Ett kilo av de sällsynta kaffebönorna kostar i Sverige cirka 7 000 kronor.

Här ska avnjutas.

Apro på Palm så hette väl han Johan i idol Palm, och vann det gjorde han inte heller.
  Kvällen avslutades med bastubad i Bennemåla eller hur det nu kan stavas, hos Sandra. Lars, Sandra, Sylvia och jag hade en trevlig stund, chilinötter, snack och trampa hål i isen för att kunna bada. Alla tiders.
  Idag är skulle man kunna jämnföra dagen med att det varit stiltje på sjön fast lugnt här på land då som man hade sagt. Sylvia är kvar och glider runt och är snygg. Vilket hon också är väldigt bra på, sköönt.

- Lista på bra saker att spara på -

  • Kvitton
  • Plastpåsar
  • Pengar
  • Varmvatten ( om man då exempelvis vet att nån ska duscha efter ( mest om man är snäll ) )

Stora"dagen" nalkas

Josh Groban är ju skön. Givetvis.
  Vad har hunnits med nu då ? Ja, alla klappar är köpta iprincip lite frukt kvar bara. Illa. Men men även de funkar om man ska vara sån. Släktträff har det också varit i lördags, trevligt och Sylvia vågade visa sig där bland allt folk. Jag hade trevligt hoppas Sylvia inte tyckte det vara llt för hemskt, är ju bara en gång om året lite så, på en höft. Hann även med träffa L en kortis sådär och familjen där.

Och till er kluriga typer.. Bilden som följer - Vilken ska bort ?



  Så har vi söndagen där Sylvia och jag såsade lite extra länge i sängen, jag behöver nog nån timma extra här och där om jag kan ordna de, min sömncirkel är ojämn och ligger nog på minus. Vi for iaf väg in till Vimmerby för att jag skulle kunna fixa de sista julklapparna och sedan åka hem och köra lite med A den gangstern. Trevligt, lite dålig service bara. Haha. Kvällen avslutades hos Sylvia den söte, alla tiders. Tackar jag för.
  Idag är en såningadära måndags ursling, vilket har glidit på bra.
Upp tidigt --> Jobb --> Hälsa på farmor & farfar --> Hemma.
  Nu ska jag la dona lite i photoshop om jag minns något se vad man kan klura ihop. Blir säkert bra

- Lista på bra barnlekar -
  • Inte nudda golv
  • Blindbock
  • Kom alla mina små kycklingar
  • Tysta leken

Två saker

Nu är jag hemma från jobbet, och har bara två saker att säga.
  I helvetet är det julbord varje dag ( citerat av Ellen ). Tack och lov för jag inte lever där.

Jag har blivit morbror åt världens sötaste :) Och har för övrigt världens bästa syster.
Sötaste ungen. ( Var tvungen att sno bilden från syster )




- Lista på de bästa juletider -

  • Massa snö
  • Mycket av det social
  • En trevlig tomte
  • Några julklappar här och där
  • INGA julbord











Gaah..

Hej och hå, jag är trött och det tackar vi för. Inte trött så jag vill sova utan bara i kroppen, det blir man.
  Eftersom jag inte kommer vara kvar på jobbet så länge ( rycker in i lumpen ) så gick A på jobbet runt idag och kollade hur folk kunde jobba nu i mellandagarna. Jag påminde då honom om att jag bara kan jobba eventuellt lite till. Då fick jag frågan när jag skulle rycka in, mitt svar blev den 12e. Därefter antecknade A i almenackan " Sebbe Gone ( och ett brustet hjärta ) " Fint av han. Dom kommer sakna mig, men jag ska komma och hälsa på, dom kan vara lugna.
  Några av dom på jobbet hade även en diskussion om att supa ner mig dagen innan inrycknign så jag satt i fyllecell när jag skulle rycka in så jag slapp och följderna blev då att jobba kvar. Vet dock ej hur bra de kommer lyckas.
  Nu väntar jag på att Sylvia ska ringa, hon kollar på film med E. Hon är dock inte dotter till varken Snabblunf eller Blixten, men det gör inget gillar henna ändå

- Lista på olika sorter av frän sten -
  • Gnejs
  • Runsten
  • Sten ( som i sten, sax, påse )
  • Curlingsten
  • Stenbitsrom


Nytt inlägg ?

Då var man här igen, hemkommen från jobbet och hamnat hos kusinen i sängen för att snart byta några ord med John Blunder hoppas jag. Vore la skönt skulle jag tro, så man orkar upp imorn för att köra ett långpass ( som även inkluderar ett roligt julbord ).
  Gårdagen var det lunchpass som gällde, tiden gick och snart var lunchen överstökad. Fluxflux iväg till swebus som bar iväg mot Jönköping där min lilla söting befinner sig. Väl framme var hon någon annanstans och julhandla med lite goa vänner. Ja, jag tog en sväng för julhandleri jag med, fast utan vänner, så nu kan jag sätta en bock på mamma, på min vilka jag köpt julklappar till. Skönt.
  Lyckades senare få fatt på Sylvia som satt med L och A och åt. Så tillbringade vi kvällen hemma o mörkret bland Sylvia ( nyinköpta ) vaniljljus som hon var mer än stolt över. Doftar gott,  eller ja om man gillar vanilj åtminstone. Så på kass film också. Ha.
  Vaknade dagen där på ( som tur  va kanske, tråkigt att inte vakna liksom ) låg länge och sega tills jag till slut tog mig an, tack vare Sylvia att kolla bussar som gick tillbaka till Linköping för mera jobb.
  Som sagt, nu har jag jobbat klart och är redo för allvarligt snack med John Blunder och ska väl ta det nu så man får lite sömn.


- Lista på fräscha tavelramsmått -
  • 15x20
  • 40x40
  • 60x80
  • 24x30



Långt borta

Idag står det still i huvudet på mig. Som vanligt skulle vissa säga, andra inte.
  Anledningen att jag ens skriver något idag är bara för att lägga in ett litet ord om Sylvia tänkte jag.

  Sylvia är finast & Seb är kär i henne


- Lista på saker som är betydligt längre än mig -
  • E4.an
  • Ett stenkast
  • Omloppsbanan runt jorden
  • En jättehög ek








Tänk positivt

Ännu en söndag passerad. Och då, hur har dagen varit ? Bra, fast jag har varit mer eller mindre trött. Trots detta hann jag med en hel del, dricka kaffe hos Emil ( 2 ggr ) , hälsa på bror min, träffa gulleplutten Sylvia, se Lars och sno lite bilder till en kommande julklapp. Fann även lite gamla goa paintbilder som jag målat en gång i tiden, himla roliga må jag säga.

Tänk positivt




  Hos Sylvia var det tårta och massa gott också för den delen, smarrigt. Fick även lite julkort, från hennes rara småsyskon. Värsta rart av dom måste jag säga. Värmer gott inombords.
  Imorn blir det uppstigning 05.15 dags för jobb igen, långpanna också. Segt. Fast får ju betalt så man ska väl inte klaga antar jag. Snart sova då, bara bli klar med denna lilla julklapp som jag hålls med här så är jag sedan redo för sängen

- Lista på konstiga färger på en katt -
  • Schackrutig färg
  • Barbapappa färg
  • Fesröd ungefär som klent blandad lingonsaft






Allergisk ?

Klockan är mycket och jag kom precis hem från jobbet, 11 t immar idag. Seg dag men har rullat på skulle man väl kunna säga. Och vad har vi lärt oss om mig idag ? Jo jag är allegisk. Mot vad, jo julbord givetvis. Att arbeta med julbord är min allergi.
  Så om vi kollar på min arbetsdag igår ( fredag ), började kl 08.00. Allt funkade fint, tills kvällen kom. Det vara dags för julbord dvs. Runt 20.00 så började jag känna mig seg, lågt blodsocker skulle jag gissa, vilket ledde till en halvrolig feber i all stress. Sökte ro så gott som hela tiden, satt på huk såsa runt.. Så ja, till slut gick jag och spydde på toan och blev hemskickad. Dagen blev alltså inte längre än till 21.10 på jobbet, pga som vi kom fram till idag, min julbordsallergi
  B i disken påstod ha tagit med sig allergitabletter idag. Snyggt.
  Nu denna kväll var tanken att ta buss hem, ändra planer. E och R var på partaj i Linköping så när jag hade slutat vid 01, så var det dags att ringa nån av gökarna och försöka dra med sig dom hem vilket som vanligt tog ett tag men till slut kom vi iväg. Skönt.
 

- Lista på bra saker på dåliga julbord ( dvs alla julbord, om man själv jobbar med dom )  -
  1. Ägg, de kan man förknippa med påsken istället
  2. Revbensspjäll, ja tänk hur du vill bara de inte är julbord
  3. Rödbetssallad är ju trots allt ganska oket att trycka i sig
  4. I allmänhet, uschusch



Halstrad lax ?

Nu är jag här och dräller igen. Vilket nöje, har faktikst hållt mig sysselsatt bra mycke längre än jag hade räknat med, bra tidsfördriv
  Blir väl säkert en hel del samma sak här ibland kanske folk kommer att tycka, om det nu blir några som kommer läsa dvs. Vi gör såhär, ett antagande här då - att folk tycker det är segt och att det står samma gamla sörja här allt för ofta i min blogg. Då för att skapa en variation men ändå en form av enformighet. Jag ska avsluta mina bloggar med listor. Listor tänker ni nu. Yees, olika topp 5 eller 3 listor ibland länge ibland kanske kortare får se, beroende på vad jag kommer att skriva en lista om. Händer kanske även att det bara blir en lista utan rangordning bara en lista.
  Snällt (?) jag försöker iaf roa er som nu eventuellt skulle ogilla mitt sätt att skriva om saker eller mina val av inlägg. Tycker ni det är pest att läsa det jag skriver, kanske ni kan slå en titt på en ny lista efter varje uppdatering. En dålig idé från en ja, Seb. Vi får se vart de tar vägen. Första listan lyder som följer.. 

- Lista på konstiga ställen att borsta tänderna på -
  • I en bakugn
  • Bakom en traktor
  • I en svart sopsäck


Pronto pronto

Såhär ser det ut då va.. Jag jobbar en hel del nu, och detta i Linköping. Är inte de osmidigt då tänker ni eftersom jag bor i världsmetropolen Hycklinge med världens bästa bussförbindelser. Svar: Mycket osmidigt. Därför får jag ge ett hjärtligt tack till min kära farbror och mina kusiner som låter mig bo hos dom så jag har tak husrum och nära till jobbet. Kanon.
  När jag jobbar och spenderar mesta tiden på jobbet och därefter med att sova så blir jag snudd på osocial ( rättare sagt mycket osocial ) mot de flesta så.. Ja.. Varför inte en sånnadäringa bloggjäkel så folk kan läsa hur läget ser ut för mig. Smidigt, osmidigt vad vet jag, så fick det iaf bli i brist på annat.
  Nu har jag knölat ner mig i soffan ( hos kusinen ) och pillar med detta nya "bloggnöje" får se hur länge det blir ett nöje. För alltid ? Den som lever får se skulle jag gissa om man nu orkar följa uppdateringen här i det så kallade lilla hålet (?)

  Jag passar väl på att gratulera mig själv till mitt första blogginlägg som inte är intrång hos någon annan ( den utsatte, min käresta ) .

RSS 2.0