Obesvarade frågor besvaras här och nu

Jag är i Norge och ni som läser är kanske här en del av er också men de flesta befinner sig nog i grannlandet. När jag sitter här och för in tankar från mitt huvud till bloggen så är det bitvis för att ibland ge er läsare en funderare och andra stunder kan det vara för att nu ska få ta del av något kul som skett här i Norge. Det kan som sagt variera. Idag handlar det om frågor, folk där hemma undrar säkert hur jag har det här och har säkert många frågor som inte blivit besvarade..
Om jag hade varit i eran sits vet jag en sak jag hade grubblat ihjäl mig på. Som tur är så är jag inte i eran sits så jag grubblar inte ihjäl mig. Fast ni kanske gör det, och därför ska jag försöka svara på frågan som jag tror snurrar i allas huvud.

Ja som ni givetvis förstår så pratar jag om det heliga.. Jordgubbssylt.
Finns jordgubbssylt i Norge? Äter man det här? Heter det jordgubbssylt? Vilken färg har det och allt sånt.. Mycket frågar som cirkulerar.. Jag kommer ge er svar på det som är mest väsentligt att få svar på.





Ja vi konsumerar en viss mängd jordgubbssylt här i Norge, den är röd, smakar gott och det heter jordbærsyltetøj.



Idag blir det ingen lista, krånglar här.. Kan inte centrera nåt, beklagar..

Förändringar på flera håll

En förändring leder oftast till flera förändringar. För mig har det blivit en stor omställning, som också lett till flera. För att inte vara ensam att gå igenom en förändring här i Norge så valde jag att göra ett spex mot Anna och Oscar här i hemmet. De skulle komma hem och få se en förändring. Ideén fick jag på jobbet, dum idé men får jag för mig något så vill jag se till att det blir gjort. Eftersom jag inte kunde fixa alltsammans själv så valde jag att bruka en övertalningsmetod på Petter som jag lyckades övertala och fick därmed hans hjälp.
Detta spex blev av på en fredag, efter jobbet. Vädret var helt otroligt bra men istället för att ta en glass nere på byn blev jag sysselsatt här i hemmet, innanför våra väggar med Petter sittandes överallt i vårat kök/vardagsrum.
För att inte Oscar och Anna skulle komma hem och se vad vi höll på med så fick jag ljuga en del fram och tillbaka. Mycket pill var det för att få till vårat lilla projekt, det krävdes koncentration, någon större konversation hade inte jag och Petter med varann. Vi tog det hela på ett ganska stort allvar för att det inte skulle bli förgäves, om det var halvgjort skulle det inte vara alls detsamma. Helheten som gjorde det så magnifikt. Att få till allt tog oss närmare 5 timmar (som jag sa tidigare, en fredagkväll med kanonväder) här utan någon tanke på mat fortsatte vi i ett bra tempo med det vi gjorde.

Folkets reaktion - De blev utan överdrift väldigt förvånade och skådade vårat verk. Det var en stor förändring för Oscar, det snurrade febrilt i hans huvud samtidigt som han försökte uttrycka sina känslor. Det ända han lyckades få ur sig var " Va i helvete har ni gjort!?" Det repeterade han x-antal gånger.



Vi klädde våran lägenhet med bubbelplast



Kopiösa mänger bubbelpalst
Lite för mycket fritid
Ett brett sätt att tänka


Med en sån salig blandning så sitter du snart i hemmet och klär in så gått som allt med bubbelplast

- Lista på saker man kan göra om man har för mycket fritid -

  • Klä lägenheten med bubbelpalst
  • Åka nånstans helt utan anledning
  • Ta på den en latexdräkt och handla cheeseburgare på McDonken för att sen slänga alla efteråt

RSS 2.0