Drar ihop sig

Snart har yttligare en dag passerat. Dagen har bestått av att umgås med Emil, diskat lagat mat samt att se över vad som ska med i väskorna till Norge. Har börjat bocka av grejer på min lista nu iaf så går åt rätt håll. Har tänkt ut säskilda väskor här som ska med, hoppas de räcker till så jag inte behöver bryta min planering, men om jag tror rätt så räcker de. Har iaf räknat ut att det kommer märkas när jag börjar packa ner allt så får vi ta problem som dycker upp efter hand.
Lyckades finna en kopiator nere på macken där jag kunde kopiera en del papper som jag ansåg nödvändiga att ha med. Biljett är fixad och har nog koll på det mesta även om det blir lite småfadäser här och där. Prob är till för att lösas! Saker löser sig, bara ta några djupa andetag tänk över vad som hänt och åtgärda problemet. Yeeh, funkar asbra.

Nu ska jag nog se till att få i mig lite kaffe så huvudet hänger med ett tag till.
Kaffebryggarn here I come.

- Lista på inget säskilt -

  • Katter
  • Brysselkål
  • Vaniljvit
  • Basketbollar

Fixar lite

Har varit hemma några dagar nu, fixat lite av varje.
Hunnit se lite folk sagt hej och pratat över en kaffe mest. Trevligt.
Idag har jag varit hos tandläkarn i Lkpg, detta projektet med tandställning börjar lida mot sitt slut, saker och ting börjar se bra ut i munnen min. Sköönt! Så ska väl bli av med den inom en relativt snar framtid, så kanske man kan börja le lite igen utan att skämmas. Även köpt mig en bärbar dator idag som följer med mig till Norge, och ett litet kamerafodral så inte den får fuktskador och diverse i allt regn som kan komma i Bergen. Regnar tydligen en del där. Paraply får nog köpas!

Fredag, det är dagen då det är planerat nu att jag ska bege mig väster ut. Pratat med Op och lägenhet är fixat så bara glida dit och känna sig som hemma. Ska visst hjälpa grabbarna med maten, hade blivit lite enformig mat nu senast dagarna, så får se om man kan använda sig av mina "kockkunskaper" återstår att se.


- Lista på bra saker att skriva på post-it lappar -

  • Roliga skämt
  • Inköpslista
  • Saker man ska komma ihåg
  • Allmänt kladd

Hem en kortis igen

Nu har jag kommit hem efter nästan två veckor nere i Kitzbühl hos min kära Sylvia. Mäktigt att se hur det var där, lite skillnad på det mesta får man nog lov att säga. Det har varit skönt se lite annat och framför allt träffa tösen eftersom hon ska vara så långt bort.. Jag är nöjd med min resa. Tack Sylvia och ni där nere, för allt.
Kikade på lite tävlingar när jag var där också, Hahnenkammrennen störtlopp. Redigt mäktigt, pinnar ju på lite trots allt. Jävlar. Det var coolt och mycket annat också!
På min resa har jag hunnit blivit stoppad av polisen tre gånger, lagom tycker jag. För ser man hur många gånger jag blivit stoppad innan så är det faktiskt ingen alls. Polizei tycker nog jag är intressant iaf för de stoppa mig i Munchen, en gång på vägen dit samt en gång till på vägen hem. De valde att tömma mina fickor båda gångerna plus att jag fick följa med till stationen andra gången då de tömda mina väskor också. Trevligt för dom att sysselsätta sig lite, jag hade ju faktiskt inte så mycket annat för mig så.

Nu har jag hur som helst tagit mig hem igen till världsmetropolen Hycklinge.

Som ni vet är Hycklinge ställen där det händer.. Inget alls kort sagt. Men jag tror säkert att det finns någon/några där ute som är intresserade av Hycklinge. Hycklinge kyrka då kanske, då skulle jag vilja hänvisa er till länken här nedan;

http://sv.wikipedia.org/wiki/Hycklinge_kyrka

Jag är hemma nu en sväng igen som sagt, vet inte riktigt vad som ska göras men är väl en del småsaker här och där. Idag blir det en besöksdag, se lite folk. Imorn tandläkardag samt köpa-en-bärbar-dator-dag (dyr dag). Så ska det väl vara dags efter det tror jag. Bege sig till Bergen i Norge se om man kan finna lyckan där, eller åtminstone jobb ett tag framöver.




- Lista på bra ord om man ska förflytta sig -

  • Åka
  • Fara
  • Ränna
  • Glida
  • Flänga

Saker hinns med

Jag for iväg efter nyåret till Sälen. For dit med Lasse och hans familj och så lite annat folk som stod dom nära. Var trevligt, gled runt i backen för det mesta. Provade på snowboard, längskidor och även telemark. Tog även liten sväng på vanliga skidor också så man fick känna på de som man faktiskt kan behärska lite granna.
Hugo har fått mig att börja lösa korsord, väldigt bra tidsfördriv faktiskt. Är dock ganska dålig än så länge blir lite mankemang imellanåt men vad gör de.. ?

Hemma söndagkväll igen då var det väl aktuellt att sova en sväng men prata istället med Albin ett tag och han lurade med mig till backen i Kisa tidigt på måndagmorgon så ingen sovmorgon där inte. Måndagen då, när vi väl kom fram var det stängt, blev inget åkande vi åkte tillbaka hem till mig igen och slappade lite. Fick sedan lite besök av en gammal vän, Gustaf Lennman så var även Lars och Sandra här. Fixat en del småsaker som inkluderar jobb osv, får se hur det blir.

Nu är det i alla fall tisdag och jag har packat det mesta ska åka och hämta samt fixa lite andra saker som inte går att lösa här hemma. För imorn onsdag morgon lyfter mitt flyg och tar kurs mot Munchen, där jag sedan ska hoppa på ett tåg och försöka hamna i Kitzbuhel. Vad finns i Kitzbuhel som är bättre än skidor? Jo min älskade flickvän, ska dit och hälsa på henne. Var alldeles för länge sen jag såg henne.
Jag blir inte borta allt för länge, men kanske åker vidare till grannlandet sen när jag kommer hem så då blir jag borta ett litet tag. Hur som helst får alla hare kanon!

Ses snart älskling <3


- Lista på bra saker att göra om man är trött och vill bli pigg -

  • Sova en liten kortis
  • Dricka kaffe
  • Aktivera sig fysiskt med något en längre tid
  • Ligga i en säng och bara titta i taket

Nyårsfirande

Då har man hunnit med att fira nyår. Inför själva aftonen var jag och Emil en smula nervösa eftersom vi skulle överraska de andra emd ett litet framträdande. På morgonen vaknade jag på fel sida, kom hem till Emil blev nöjd efter lite kaffe. Jag, Emil och Bränna for till Ukna för att glida lite hos Johan och vänta in Danne innan det blev dags att bege sig till Mia där tjejerna förberedde maten och diverse.
När vi väl kom dit blev det lite bål allmänt trevligt prata lite och sånt ni vet. Så blev det dags att äta förrätt jag blev tvungen att hålla tal för Emil eller Ida tydligen inte ville och ansåg mig som mest lämpad. Gick vägen. Förrätt åts, varmrätt åts.. Så blev det dags, efter att  inte ha kunnat äta särskilt mycket mat hämtade jag och Emil gitarrerna och gjorde vårt lilla framträdande. Det blev uppskattat (tror jag, verkade så) och vi kunde pusta ut. Vi spela lite spel, lekte lite lekar och kvällen fortsatte. Jag blev väl halvnöjd efter ett tag, for ut i kylan prata en stund i telefon tills de andra kom och hämtade mig. Vi kom tillbaka och det närmade sig tolvslaget vi skulle ut och lira kubb var tanken..
Då inträffade en liten fadäs, blev inget kubb. Blev en partydödare. Jag och Johan hade våran egna lilla efterfest. Allt gick bra tills slut iaf och det är vi mycket glada för.
Vill tacka det kära sällskapet för en trevlig kväll så länge den varade, trots fadäser och dylikt.

God fortsättning på er allesammans.

- Lista på bra sätt att transportera sig på -

  • Krypa/kravla (ett av de första sätten man tar sig fram på som liten)
  • Långfärdsskridskor
  • Lifta (billigt och bra)
  • Inte transportera sig alls
  • Teleport

RSS 2.0