Stiltje

Denna veckan har varit mest stiltje, jobb, träning och lite boxning. Det är vad veckan bjudit på, och veckan som kommer får vi se vad den har att säga om livet. Oscar lämnar ikväll för en veckas jobb i Trondheim om jag inte tar fel, återkommer på söndag. Erik är osäker hur jobbdelen för veckan funkar och reser eventuellt hem imorn (måndag) och avnjuter en vecka i Sverige. Detta leder då till eget hus (lägenhet) för min del. Veckan blir nog därav lugn och innehåller nog inte mycket mer än jobb, skype, lite efterforskning på diverse framtida planer och en sväng på skype med tjejen.
Helgen har trots allt bjudit på lite engagemang och vi har prövat oss på att göra ännu en stop-motion film, detta projekt är klart om man ser på "fotodelen" redigeringen är ännu inte klar och blir nog inte förens nästa vecka.
Den lite smått omtalade tidsmaskinen har även den runnit ut i sanden för stunden och där ser det inte ut att bli någon aktivitet denna vecka. Fast med min otroliga idérikedom så kommer det säkert fler uppfinngar på min "uppfinningslista". Vad dessa blir kommer jag senare dela med mig av.


Kärlek

Jag är kär.

I Sylvia, längtar efter att få träffa dig igen.





Sylvia & Seb
Always and Forever

If I could turn back time

Det lilla fenomen vi har valt att kalla regn finns det gott om här i Bergen. Fast den senaste veckan har staden skött sig mer eller mindre felfritt och valt att bjuda hit solen över några dagar, detta tills nu. Kaffekoppen vid min sida och en blick ut genom fönstret och Bergen visar sitt riktiga jag och jag tagit hit regnet igen. Ännu en anledning att hinka några extra koppar kaffe och värdera sina värderingar om saker och ting, utan att bli något klokare.
Sommaren smyger sig på, och är ännu lilla stunden kvar innan man ska hem för semester och glida fast förhoppningsvis försvinner tiden relativt fort. När jag befinner mig i Sverige så har jag ordnat en att göra lista som innefattar många saker att göra. Detta tänker läggas stor energi på för att genomföras med bästa möjliga slutresultat, det vill säga när jag lämnar landet igen. Listan är lång men kan göras längre och den kommer med andra ord göras längre, detta i sammanhang med kaffe och ett lugn i lägenheten, kanske smygäter lite fetaost också, guds lilla gåva som alltid ligger på lager i kylen här på Fjøsangerveien !

Har även lite kommande projekt, ska bygga en tidsmaskin. Känner att jag missade några fina årtionden som jag gärna inte hade missat. Vem vill inte glida in på ett riktigt disco, men riktigt musik och riktiga kläder, antagligen ganska många som inte vill det i dagens samhälle men jag däremot, jag är en av dom som vill det. Därav mitt val av projekt att bygga en tidsmaskin. Tänker att min budget är väl kanske i minsta laget, fast tror jag kan komma undan med bra men samtidigt billigt material som folie, frigolit och trolldeg med mera. Inte helt klar med inköpslista, inte heller min ritning på det hela. Fast om jag lyckas hålla tidsplaneringen så beräknas denna lilla busskursliknande farkost vara klar runt år 2142. Detta är givetvis förutsatt av att jag lyckas med mitt sluta-åldras-piller som jag kallar SÅP. Har dessvärre inte börjat något vidare med det heller men efter att jag sett tidsplaneringen till min tidsmaskin så insåg jag snabbt att jag måste fixa SÅP i samma veva. Ni ser snart SÅP i butiken, för er som vill leva längre. Den första att få pröva min tidsmaskin efter mig kommer mest troligt bli Cher om hon råkar komma över mitt SÅP och fortfarande är i livet när den är klar. Så ska hon få som hon vill i sången "If I could turn back time".


Dagens bild
-
Cher & Sonny


Cher & Sonny

RSS 2.0