Inköpslista

Det är något som saknas här i lägenheten, men vad? Vi har lyckats få ihop en liten lista på vad som kan tänkas inhandlas framöver för att göra det lite mera hemtrevligt här.
Inköpslista:
  • Motorsåg, Husqvarna 359 - Det är en rejäl motorsåg som kan tänkas förgylla skivning av bröd, putsa till hårda och vassa kanter på diverse föremål och vara allmänt ball.
  • Cementblandare, CM 63 - En mindre varitant men köket som vi har så behöver vi inget värre än så. 63 l, blandkapacitet på 40 l så kan tänkas blanda det mesta i den som ska blandas.
  • Saltsten - Något som kan piffa till matlagningen en smula, riva salt från en saltsten med sandpapper är nog en syn många önskar att se.
  • Vedklyv, Cotech 5 t - För den som vill klyva bröd på ett lite mer hårt och resolut vis. Har brödet legat framme har det en tendens att bli hårt, då är det bra med en liten snärt vedklyv med en tryckkraft på 5 ton.
  • Lie - Det är något som klär en vägg, på ett charmigt sätt. Samt att det nalkas midsommar även detta år så smidigt sätt att ordna klädmaterial till stången.
  • Vinkelslip, Dewalt D28130 - En bra grej om man behöve avreagera sig.
Detta är inget som inhandlas på en dag, det kräver planering, ommöblering och två initiativrika pojkar som i det här fallet är Petter och jag själv. Långa diskussioner om kvällarna men det går framåt och vi hittar alla tänkbara kryphål för att inhandla det jag tidigare nämnt. En som inte helt förstår sig på oss är den tredje mannen här i hushållet, det vill säga Oscar. Fast Oscar är inget hinder, även han är människa och går att övertala.

Vill lite kort passa på att tacka Agnetha, Björn, Benny och Anni-Frid.
ABBA


På återseende kära vänner

Internetcafé

Fjøsangerveien har numera blivit ett privat internetcafé för folk som bor på Lien 52. Ett mysigt litet café, bestående av vårat kök/vardagsrum. Faciliteter vi har är givetvis trådlöst internet, kaffeservering, 9 stolsplatser ett separat skyperum samt headset för skypebrukning. Allt är fortfarande gratis och är öppet alla dagar i veckan.

Arbetsuppgifter bland personalen:
Oscar: är teknik ansvarig för att internetet rullar och går.
Petter: är spontanpratare och allt i allo fixare.
Sebastian: ordnar med kaffeserveringen, inredning samt komfortabeliteten här på cafét.

Vi hoppas att våra kunder är nöjda med vårat internetcafé. För frågor och funderingar hör gärna av er till oss.

Kontakta oss:
Sebastian Wåhlander
Tel: +4796673818
Petter Svensson
Tel: +4748242869
Adress:
Fjøsangerveien 32 D
5054 Bergen (Danmarksplass)
Norge
På återseende kära vänner

RSS 2.0